Не соврёшь - не проживёшь

Вот, прочитала на сайте Чернівецької міської ради, что «Під час снігопадів життєдіяльність міста було забезпечено в повному обсязі». Очередная ложь и пустословие. Сколько же можно издеваться над всеми черновчанами? В субботу, 23 марта, я ехала утром на работу. Поскольку маршрутки не было, решила рискнуть проехать на троллейбусе. Не доезжая до Красноармейского рынка троллейбус остановился и открыл двери, выпуская пассажиров. Мол, дальше не поедем.
А дело в том, что чуть выше, возле самого рынка, два других троллейбуса стояли без возможности двигаться дальше. Буксовали на ледяной корке на проезжей части.  «Вжиті заходи забезпечили безперебійну роботу громадського транспорту, а саме 8 тролейбусних і 49 автобусних маршрутів» — это я цитирую статью на сайте ЧМР. От себя добавлю, что до этого троллейбус, в котором я ехала, около четырёх минут пытался отъехать от остановки «ул. Каневская». Причина та же — лёд на дороге.
От кондуктора услышала, что с утра на подъёме от ЖД вокзала до ул. Сагайдачного подняться на троллейбусе было вообще невозможно, и тут же вспомнила беспомощно стоявшие на ул. Красноармейской и на ул. Франка троллейбусы вечером накануне, 22 марта. На ул. Франка троллейбус вообще задом упирался в дорожный знак, согнутый практически до земли.
Опять цитата. «З 22 березня до 9-00 25 березня на чернівецьких вулицях цілодобово працювало 15 одиниць спецтехніки КП „МіськШЕП“. За вказаний час було здійснено 118 виїздів, використано 216 м. куб. піщано-сольової суміші, 29 тон солі, здійснено розчистку вулиць від снігу та обробку їх протибуксівними матеріалами». Утром, 24 марта, на углу Комарова/Красноармейской, на стоянке автомобилей припарковаться было невозможно — КАТОК!!! И это тоже на проезжей части! "Із негодою в місті боролися: 2 грейдери, 8 автомобілів-розкидувачів з відвалами, 2 навантажувачі, трактор Т-150 з відвалом, трактори з лопатами і щітками". Где же были эти ваши грейдеры, где же ваша соль?
Зачем так нагло и бесстыдно врать?

22 коментарі

Захар Подкидишев
Таварисчи вкурсовцы, предлагаю выдвинуть Алёну Алексееву на должность черновицкого городского главы.
Искренне уверен, что под её чутким руководством у нас зимой даже снег падать не будет))))
Максим Пансик
Пане Захар, хочете змінити роботодавця? Чи готові прцювати у передвиборчій гонитві з пані Альоною?
Михайло Шморгун
Захар Анатоліч! Тут же жодної політики, одна социалка! Брехня міської влади очевидна всім, навіть їм самим! Не треба кивати в сторону снігу, варто робити висновки і готуватися до слідуючої зими.
Хоча цілком можливо, що готуватися прийдеться уже комусь іншому)))
Максим Пансик
На превеликий жаль у Сторожинці не прийдеться готуватись комусь іншому(((
Михайло Шморгун
так у нас все в порядку було. Без ексцесів, грамотно…
Максим Пансик
Ви самі вірите у те що пишете?
Михайло Шморгун
вірю своїм очам… і маю з чим зрівнювати)
Захар Подкидишев
Пане Михайле, вам з висоти Сторожинецької Ратуші, звісно, видніше, шо у нас, у Чернівцях твориться))))
Михайло Шморгун
А ви Захар Анатоліч, я вижу уже увєровалі в покращення) Сумніваєшся в мені як в експерті " по весні"? Так я може не експерт, але убрану дорогу від неубраної відлічити зможу! Чого і всім щиро бажаю!
Захар Подкидишев
Та ні у що я нє увєровал. Просто ненавиджу людей які із розумною пикою щось критикують, і одночасно не пропонують шляхів вирішення проблеми.
Звісно, п… ди, не мішки тягати — і в цьому проблема нашої держави…
Михайло Шморгун
Средства у нас есть, у нас ума не хватает! Як казав Кот Матроскін…
Шлях вирішення — вибори міського голови. Тоді відповідальність за дороги сніг і прочє буде персональна! А так — михайлішин вродє і нє прічом, він просто сєкрєтарь…
Захар Подкидишев
Міша, ти взагалі пойняв, шо ти написав? При чому тут вибори?
Давай вибиремо тебе мером Чернівців. Ти знайдеш кошти на повне оновлення снігоприбиральної техніки, чи домовишся із Богом, щшоб сніг у Чернівцях взагалі не падав?
Коли у Федорука (коли він був мером) на прес-конференціях запитували, чому погано прибирають дороги, він розводив руками і казав «геніальну» відповідь: Ми не очікували, що сніг несподівано випаде у грудні.
Він коли його, мля очікував? У травні наступного року?
І тоді на ньому була персональна відповідальність, але снігове питання питання завжди йому сходило з рук…
Михайло Шморгун
При тому вибори, що люди виберуть того хто їх не буде роздражать своєю некомпетентністю… Або у гіршому випадку, хоч буде робити вигляд, що йому не пофіг…
Захар Подкидишев
От я про то і кажу, тебе в мери Чернівців, Альону Алєєксєву на секретаря міськради, і Наташу Борісову на директора департаменту ЖКГ))) Тоді взимку замість снігу на нас буде падать манна небесна))) А заодно якось одночасно відремонтуються усі дороги, мережі. І жити ми будемо довго, щасливо і помремо в один день… я навіть знаю який)))
Михайло Шморгун
ну гірше ніж тепер уже не буде… Хіба лише хтось з фронтовиків виграє)
Захар Подкидишев
ну якщо твоя перемога — це наукова фантастика, то перемога фронтовиків — це фентезі)))
Ігор Гамаль
В кращих стилях комуністичних звітів…
Максим Пансик
І Михайлішин такой молодой… Так, про Карлійчука так не заспіваєш.
Альберт Комарі
Нє, ну дійсно, просто виникає одне-єдине просте питання: навіщо брехати? Всі ж бачили, як воно було. Жалілися-не жалілися — то одне, та про безперебійну роботу комунальних служб можна було простісінько промовчати.
А так, як і сказав Ігор, пахне стовідсотковим совдепом. А тоді нам «нє по путі».
Захар Подкидишев
А когда худмузей рассылает сообщения о том, что развешанные его сотрудниками картины это оказывается не бред очередного мазюкалы, а чуть ли не выставка Пабло Пикассо — это не ложь?
Я вообще не понимаю зачем в нашем худмузее столько сотрудников, которые только то и делают, что целыми днями чаи гоняют.
Вас на 90% сократить, и культура не пострадает, и на сэкономленные деньги можно новенький грейдер купить)))
Михайло Шморгун
одну людину не можна «на 90% сократіть»… І взагалі думаю Захар Анатоліч ти став на скользкий путь образи боксєра) Це взагалі може закінчитись гірше ніж після «журналістів-шльондр»...)
Альберт Комарі
Ну, на щастя у нас кожен на своєму місці, кожен знає, що він робить і навіщо, і ми, музейники, робимо дійсно важливу справу, а ось тебе, Захаре, гоняючого чай чи щось там таке інше, вже скоротили за «професіоналізм» і «вихованість»…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте