Ответы на проводе

Ну вот, как и обещала, публикую ответы от руководства сети «ресторанов» #New York street pizza# (напомню: a-alekseeva.vkursi.com/5095.html). Сначала текст, а потом нечто вроде комментариев. Вернее, два текста, так как ответили сразу с двух электронных адресов и, как я поняла, ответы пришли от разных менеджеров или как их там...
 
Здравствуйте, уважаемые клиенты!

От имени руководства сети new york street pizza приносим извинения за
действия персонала пиццерии в Черновцах. Спасибо за Вашу реакцию, так
как многие «тихо» уходят навсегда, что не дает возможности повлиять на
предотвращение подобных ситуаций.

На вкус может повлиять только грубое нарушение технологии
приготовления и некачественные ингредиенты, что недопустимо.
Время ожидания пиццы должно не превышать 15 минут// так работают по
Украине пиццерии даже при больших посещениях.

В связи со всем произшедшим по Вашему вопросу мы ведем переговоры
и в ближайшее время будем с проверкой в Черновцах.

Приложим усилия чтобы наша пиццерия украсила Ваш город.

_________________________________
new york street pizza 



Добрий день!
Даємо відповідь на ваш лист-протест на рахунок роботи піцерії «Нью-Йорк Стріт Піца» в місті Чернівці.
Насамперед прийміть наші вибачення, щодо обслуговування Вас в нашому закладі, ми приймаємо усі належні заходи для того щоб подібних ситуацій не виникло надалі. Ми розуміємо і цілком погоджуємось з вашим незадоволенням, та можемо запевнити вас що вжиті заходи, щодо покращення роботи персоналу, адміністрацією закладу виконується контроль за видачею піци, а також за нарізкою продуктів для піци. До працівників тієї зміни були застосовані штрафні санкції та проведений додатковий інструктаж щодо виконання їхніх обов’язків.
Ми дякуємо за ваші зауваження, адже намагаємось привести роботу закладу до належного рівня, але спираючись на обставини, що не так давно відбулось відкриття піцерії, тому саме в цей час ми переживаємо період становлення, це виражається в тому що постійно міняється персонал, так як ми намагаємось знайти дійсно кваліфікованих кадрів, для якісної роботи.
Так як, по всій Україні є сітка піцерій «Нью-Йорк Стріт Піца», то дотримання однакових рецептур приготування тієї чи іншої страви, в тому числі і тіста, є однією з головних вимог франчайзингового договору, тому ми чітко дотримуємось грамажів при замісі тіста.
На рахунок неспівпадання цін на вітрині і в чеку, просимо звернути вашу увагу, що на вітрині присутні дві колонки цін, перша з яких відповідає інгредієнтам для маленької піци, а друга для великої, тому відповідно і ціна є різною.
Працюючий персонал «Нью-Йорк Стріт Піца» в місті Чернівці має намір змінити ваше загальне враження про заклад, тому що дотепер у нас ніколи не було подібних скарг. Тому ми запрошуємо вас відвідати наш заклад знову, для покращення вашого враження про нашу роботу.
 
З повагою «Нью-Йорк Стріт Піца» 

В принципе, ответы исчерпывающие, вежливо-уважительные и т.д. Придраться не к чему. Но одно единственное «НО» у меня всё-же есть. Извинения извинениями, но в таких случаях обычно администрация «проштрафившихся» заведений пытается реабилитироваться не только словом, но и делом. Например, предложить ваучер на бесплатное посещение в качестве компенсации за неудобства. Говорю так потому, что у нас уже были подобные прецеденты. И нужно сказать, что «СушиЯ» реабилитировалась сполна безлимитной одноразовой доставкой на дом, а один из крупных торговых центров в качестве извинения за причинённые неудобства подарил нам ваучер на определённую сумму.
А вообще, конечно, проблема гораздо шире… В качестве сферы обслуживания. Хочется верить, что они когда-нибудь чему-нибудь таки научатся…

6 коментарів

Альберт Комарі
Меня это тоже удивило. Типа, «приходите ещё раз и рискните. Может, будет лучше». Нет уж, пасибки, сами ешьте!
Володимир Антонюк
Хороші дві стаття і власне ніякі відповіді т.з. менеджерів. Так би мовити " Ета Чєрнавцьі, дєтка". Виправдання менеджера, що на ціннику немає ціни за піцу якогось там розміру взагалі знущання над ідіотами — так чому ж там цієї ціни немає? паскудники прийшли дурити? А ідея про пояснення низької якості обслуговування постійним перебором кадрів — поза розумінням. В Чернівцях важко знайти поварів і офіціянтів? Важко, якщо їм належно не платити. Коротше, піцерія "«Нью-Йорк Стріт Піца» — так виглядає дешевий ідеологічно заклад. Радує, що чернівчани починають зважат на якість обслуговування. А сервіси піднімають лише серйозні компанії. І за такі візити «прийдіть скуштуйте і розкажіть» компанії плотять винагороду, а не «нам скарг» не поступало.
Альберт Комарі
От за шо я тебе люблю, Володимире, то за твої чіткі та влучні висловлювання! З усім повністю згоден. Тим більше, що ми з Альонкою в описаній ситуації були разом.
Деколи сервіс «маде ін Черніуці» просто вражає! І проблема в тому, що багато закладів просто на очах спаскудилися протягом останніх років. Моє дитинятко піццу полюбляє понад все у світі, тому частенько приходиться ними ходити і порівнювати з минулими відвідуваннями. І рідко хто тримає марку якості. Рідкісний приклад — «Ефес» на І. Франка, та й то, вважаю, тільки тому, що господар там не місцевий!
Алёна Алексеева
Если честно, то даже не припомню, чтобы какое-то заведение вот так, со старта, показало тёмную сторону своего лица. А ведь пиццерии должны не в последнюю очередь ориентироватться на семейные ужины. Ну и как туда пойти с семьёй, если там непонятно что проиходит? Неужели пиццерия настолько неприбыльна, чтобы нельзя было платить нормальную зарплату своему персоналу? Человек за копйки и качество работы будет возвращать соответственное!
Володимир Антонюк
ага, саме тому, що вони неприбуткові їх і відкривають на кожному кроці. ;) Це ж очевидно.
Святослав Сигін
А чого варта «Наша піцца» Чинуша! Кожного разу на Комарова бачу інших піцциола, відповідно кожного разу й якість інша. Взагалі та піцца не викликає бажання її скуштувати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте